Archives

Hjem / News

Birkerød Bicycle Club – medarrangør af Cykelstafetten Spar Nord

 

Pressemeddelelse Cykelstafetten Rudersdal_lancering 2018_06032018

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal søndag d. 17 Juni

– På VM Rundstrækningen fra 2011

Når tilmelding  åbner til Cykelstafetten 2018 er det med  spændende  tiltag, en ny medarrangør samt en attraktiv pris i bagagen

Cykelstafetten blev ”Årets Cykelevent 2017 ”

Ved det prestigefyldte Danish Bike Award show i december vandt Cykelstafetten prisen som årets cykelevent, og det var ikke helt uden grund. Deltagerne fra 2016 og 2017 har stort set enstemmigt kåret Cykelstafetten til Danmarks sikreste, hyggeligste og bedste cykelevent. Desuden har de deltagende virksomheder rost eventen til skyerne for sikkerheden og konceptet der sikrer, at virksomhedernes kunder og medarbejdere kan deltage uanset, hvor stærkt man cykler – kort sagt ALLE kan være med.

Soloklasse i 2018 

Den nyhed er nok muligheden for, at et begrænset antal cykelmotionister kan stille op i solo klassen, hvor man kan vælge mellem 70 km/5 omgange eller 140 km/10 omgange. Det bliver første gang NOGENSINDE, at cykelmotionisterne kan cykle et individuelt motionscykelløb på VM-Rundstrækningen fra 2011. Soloklassen afvikles sideløbende med Cykelstafetten Spar Nord.

Ny medarrangør

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 17 Juni bliver det med den stærke lokale cykelklub – Birkerød Bicycle Club (BBC) – som medarrangør.

Formand Erik Bisgaard Madsen: BBC har  en størrelse og et aktivitetsniveau,  hvor det er helt naturligt for os, at  indtræde som medarrangører. Vi vil gerne støtte op om et lokalt arrangement og vil gerne vise alle cykelmotionister i Rudersdal Kommune og omegn, hvilken fantastisk klub vi er, ligesom vi gerne vil være med til, at sikre Rudersdal Kommune et godt ry for motionscykling..

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået Birkerød Bicycle Club med som partner. Det sikrer den lokale synlighed og et engagement, ligesom det sender et stærkt signal om, at man som cykelmotionist finder det stærkeste interessefællesskab i en klub”.

Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Rudersdal Kommune og Rigspolitiets Idrætsforening.

Med venlig hilsen

Ole Egeblad

Arrangør

Fakta og Cykelstafetten

Kontaktoplysninger: 

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad

Mobil: 21 13 00 75

Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Birkerød Bicycle Club

Erik Bisgaard Madsen

Mobil: 40 45 08 83

Mail: proem@science.ku.dk

 

Cykelstafetten lancerer “Klubkampagnen” – vi giver noget tilbage….

Spørg ikke hvad din klub kan gøre for Cykelstafetten – Spørg hvad Cykelstafetten kan gøre for Jer!

 

Cykelstafetten Spar Nord giver noget tilbage til klubberne og sporten:

Vi giver 20% af startgebyret fra de enkelte klubber direkte tilbage til klubben. Klubberne kan invitere medlemmer, venner og bekendte, sponsorer m.v. og klubben får 20% af ALLE de starter klubben skaffer.

Pressemeddelelse Cykelstafetten_klubkampagne_06032018

Ny medarrangør og samarbejdspartnere i Kolding

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Kolding flytter til Christiansfeld og får to stærke lokale aktører som medarrangører

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 27. Maj bliver det på en spændende og indbydende rundstrækning i og omkring Christiansfeld og med SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion som medarrangører. Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Kolding Kommune

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion med som partnere. Det sikrer den lokale synlighed og tilstedeværelse”

Jørn Enegaard, Christiansfeld Cykelmotion: ”Vi er stolte over at blive valgt som partner til Cykelstafetten, så rigtig mange får mulighed for at se vores skønne og historiske by. Christiansfeld Cykelmotion har eksisteret i 25 år, og vi vægter et godt og aktivt klubliv. Vores motto: Cykelmotion med en snert af konkurrence, alle med hjem, – hver gang.”  

Lige dele folkefest og cykelløb – prisvindende koncept

Deltagerne skal dyste i en holdstafet, som vi kender det fra løbernes DHL-Stafetten og som noget nyt i 2018 kan man vælge, at stille op i solo-klassen.

Edvard Køhrsen, SlotssøBadet: ”Cykelstafetten er vel nok det mest komplette Cykelevent vi har set og da vi blev inviteret med var vi ikke i tvivl. Cykelstafetten har alt – man kan stille op med venner og kollegaer på stafethold eller køre solo. Cykelstafetten er endvidere perfekt til virksomhedsevents for både kunder og medarbejdere. SlotsøBadet glæder ser meget frem til, at være med til, at udvikle Cykelstafetten”

Fantastisk rute omkring Christiansfeld

Ruten vil bringe deltagerne igennem hjertet af Christiansfeld med start/mål og festplads ved Cuben. Ruten er ca. 10 km – se vedhæftede kort.

Sikkerheden er i fokus

Cykelstafetten Spar Nord er Danmarks sikreste motionscykelløb. Deltagerne har førsteretten til vejene og al biltrafik reguleres herefter. Rigspolitiets Idrætsforening står for al trafikregulering og sikkerheden ude på ruten.

Gorm Baagøe Andersen, Kolding Kommune: ”Når vi arbejder med cykling i Kolding Kommune, er sikkerheden altid i fokus. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi endnu engang kan lægge veje til Cykelstafetten Spar Nord. Arrangørerne viste i 2017, at de har styr på sikkerheden og det glæder vi os til igen i 2018.”

Fakta om Cykelstafetten

Kontaktoplysninger:

SlotssøBadet

Edvard Køhrsen
Mobil: 28450159
Mail: ek@ssbad.dk

Christiansfeld CykelMotion

Jørn Enegård
Mobil: 24 28 20 86
Mail: jorn@enegaard.com

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad
Mobil: 21 13 00 75
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Kolding Kommune

Gorm Baagøe Andersen
Trafikplanlægger & Bygningsdesigner
Mobil: 20275234
Mail: goan@kolding.dk

CykelstafettenKolding-ChristiansfeldRundstrækningen


Pressemeddelelse Cykelstafetten Kolding 2018_26022018

Cykelstafetten Spar Nord Årets Cykelevent 2017

 1. november 2017

Cykelstafetten Spar Nord Årets Cykelevent 2017

PRESSEMEDDELELSE
Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic vandt fredag aften cykelmiljøets prestigefulde pris Årets Cykelevent 2017. Prisen gives til en særlig begivenhed, der bedst har fremmet kendskabet til dansk cykling i det forgangne år og som har formået, at være nyskabende med høj deltagertilfredshed.

Cykelstafetten var nomineret sammen med bl.a. Europamesterskaberne i landevejscykling i Herning og Coast 2Coast Jylland, men tog sejren. I afgørelsen blev der lagt vægt på den høje trafiksikkerhed, der omgiver stafetten, dens sociale kvaliteter, holdkonkurrencen og det forhold, at distancen ikke er længere, end at alle kan deltage.

Danish Bike Award blev afholdt i Docken i København fredag d. 17. november, og blandt de eftertragtede priser uddelte man prisen til Danmarks bedste Cykelevent i 2017.

For Cykelstafetten er pristildelingen et stort skulderklap og en anerkendelse af ønsket om at arrangere cyklingens svar på DHL-Stafetten.

»Det var en stor aften i fredags«, udtaler arrangør Ole Egeblad, som kalder prisen en »endnu større opmuntring i forhold til arbejdet med Cykelstafetten i 2018 som vi er i fuld gang med netop nu«. Egeblad tilføjer: »Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne i 2017, og den vurdering blev delt af alle dem, der har stemt på os og af juryen – så vi er glade«.

»Vi er allerede nået meget langt med 2018, hvor vi gennemfører tre afdelinger af Cykelstafetten Spar Nord – i Rudersdal i Nordsjælland, omkring Kolding og i Rebild Bakker, og vi lancerer i næste uge et par spændende tilbud til virksomheder og klubber«, lover Ole Egeblad, som sender en tak til de virksomheder og myndigheder, der har været med til at gøre stafetten mulig:

»Cykelstafetten Spar Nord var aldrig kommet i mål uden en uvurderlig opbakning fra Sponsoren Spar Nord, Kommunerne Rebild, Rudersdal og Kolding – de respektive politikredse og i særdeleshed Rigspolitiets Idrætsforening som er teknisk medarrangør.«
Se mere om prisuddelingen her: http://www.danishbikeaward.dk/

Læs mere om Spar Nord Cykelstafetten her: www.cykelstafetten.com
Cykelstafetten Spar Nord 2018
– Kolding d. 27. Maj
– Rudersdal d. 3. Juni
– Triatland Rebild d. 2. September (inklusive Carlos Sastre Classic)
Med venlig hilsen

 

Ole Egeblad

Mail: ole.egeblad@gmail.com

Mobil +45 21130075
Web & Facebook: http://cykelstafetten.comhttps://www.facebook.com/cykelstafetten/

 

Jens Voigt og arrangør Ole Egeblad (Foto: Lars Maagaard/CyclingPlanet)

Cykelstafetten Spar Nord Rebild og Carlos Sastre Classic lægges sammen

PM – Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic afvikles samme dag

Skal der være cykelfest så lad der blive cykelfest

 

Cykelstafetten Spar Nord og det klassiske motionscykelløb Carlos Sastre Classic afvikles på samme dag – søndag d. 3. September – og bliver samtidigt Danmarks billigste høj-kvalitets cykelevent.

 

Kun 150 kr. pr. deltager inklusiv bespisning og drikke efter løbene er prisen for deltagelse i Nordjyllands største cykelfest d. 3. September i Triatland Rebild.

 

Med kombinationen af Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic på samme dag satser arrangørerne på, at kunne tiltrækker virksomheder såvel som klubber og private.

Henrik Kirk, arrangør: ”Rundstrækningen i Rebild er helt fantastisk og der er massere af plads til, at afvikle begge events”.

 

Dem der vil køre langt og udfordre sig selv kan vælge den lange tur til Carlos Sastre Classic og dem der vil være sociale og bare hygge sig kan stille med hold til Cykelstafetten Spar Nord

 

Ole Egeblad, arrangør: ”Vi får nu muligheden for en endnu bedre cykelfest. Med sammenlægningen vil der være endnu mere, at se på og opleve på stævnepladsen ved Rebildporten og man kan nyde solen og det fantastiske landskab men man hepper på sine favoritter på vej op ad hulvejen”.

 

Danmarks klart billigste høj-kvalitets cykelevent

 

Ole Egeblad: ”I erkendelse af, at det pt. er udfordrende, at etablere nye cykelevents har vi valgt, at sætte prisen ekstraordinært lavt så alle får muligheden for, at være med

 

150 kr. for en sikret rundstrækning, bespisning og et fantastisk setup omkring start og mål er næppe set billigere – så det er bare med, at få sig/sit holdtilmeldt på www.cykelstafetten.com

 

Fakta om Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild

 

 • All kan være med – man skal blot kunne cykle en omgang på 16 km
 • Der køres i hold á 3 personer (M/K/mix)
 • Der cykles i 4 timer + omgangen færdig – man fordeler selv køretiden mellem holdet
 • Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild afvikles d. 3. September 2017

Fakta om Carlos Sastre Classic

 • Alle kan være med
 • To distancer: 130 km. og 65 km.
 • Separate starter for mænd og kvinder
   

Fakta generelt for begge løb

 • Pris: 150 kr. pr. deltager – inklusiv 2 pølser m/brød og en sodavand/øl
 • Der cykles på en fantastisk smuk 16 km. rundstrækning i og omkring Rebild Bakker
 • Tour de France-vinderen Carlos Sastre kommer på besøg og deltager i Stafetten
 • Danmarks sikreste motionscykelløb – vi har politiets tilladelse til, at regulere AL TRAFIK ud fra deltagernes sikkerhed
 • Den i cykelkredse leganderiske Rikke Cederval Laursen vil være speaker og konferencier

 

Program for søndag d. 3. september

Kl. 08.00          Nummerudlevering og eftertilmelding

Kl. 10.00          Start Carlos Sastre Classic 130 km

Kl. 10.05          Start Carlos Sastre Classic 65 km

Kl. 10.10          Start Cykelstafetten Spar Nord Triatland

Kl. 12                Første rytter på 64 km forventes i mål

Kl. 12.30          Sidste rytter på 64 km forventes i mål

Kl. 13                Første rytter i mål på 130 km. forventes i mål

Kl. 14.10          Der lukkes for udkørsel på flere omgange for stafetrytterne

Kl. 14.45          Der lukkes for al videre udkørsel på Rundstrækningen

Kl. 15. 45         Sidste ryttere Cykelstafetten og 130 km forventes i mål

 

Se mere på www.cykelstafetten.com og www.carlossastreclassic.dk

 

Kontakt

Ole Egeblad

Mobil: 21130075

ole.egeblad@cykelstafetten.com

 

Henrik Kirk

Mobil: 27268765

Henrik@cykelstafetten.com

 

Speaker DreamTeam til Cykelstafetten Spar Nord Kolding

Speaker DreamTeam til Cykelstafetten Spar Nord Kolding

 

Søren Reedtz fra DR AftenTouren og Rikke Cedervall Laursen vil speake deltagere og besøgende sikkert igennem cykelfesten i Kolding d. 12. August.

 

Søren Reedtz har netop gennemført sit 14. Tour de France, som vært for DR´s AftenTour, og er i ellevte time trådt til, for at sikre lidt stjernedrøs over Cykelstafetten Spar Nord Kolding d. 12. august.

 

Rikke Cedervall Laursen er kendt vidt og bredt i cykelkredse for sin kompetente og vidende speak samt rollen som primusmotor for kvindecykling i Danmark.

 

Der vil blive rig lejlighed til at
 snakke med Søren og høre anekdoter fra de mange Tour de France, som han har gennemført som vært på AftenTouren.

 

Det vil ligeledes være en rigtig god idé, at tage en snak med Rikke, hvis man er ny i motionscykling og specielt, hvis man er kvinde. Rikke har gjort det til sit varemærke, at være ambassadør for kvindecykling og træner adskillige kvindehold fra begynder til godt øvede.

 

Søren og Rikke vil være speakere og konferencier på hele Cykelstafetten og børneløbet lørdag d. 12. August.

 

I syvende time har Cykelstafetten Spar Nord Kolding desværre modtaget et afbud fra Ivan Basso.

 

Man kan fortsat nå, at tilmelde sit hold til Cykelstafetten Spar Nord Kolding via nedenstående link: http://cykelstafetten.com/tilmelding-kolding/

Photo by SonnMedia // Gorm J. Siiger
Photo by SonnMedia // Gorm J. Siiger

Med venlig hilsen

 

Ole Egeblad

Cykelstafetten Spar Nord