Archives

Hjem / News

En Tour de France vinder kommer hjem

En Tour de France vinder vender hjem…

Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic d. 2. September i Rebild. – og alle har muligheden for, at møde ham

Søndag d. 2. September gennemføres anden udgave af Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord og her får alle jyske cykelmotionister muligheden for, at cykle en tur med Carlos Sastre og evt. se om de kan følge med ham.

Kåret som Årets Cykelevent 2017

Efter debuten i september 2017 modtog Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den største hæder en dansk cykelevent kan modtage – nemlig, at blive kåret til Årets Cykelevent 2017.

Arrangør Ole Egeblad: ”At blive kåret til Årets Cykelevent efter debut-udgaven er det største skulderklap man kan forestille sig. Sammen med vores uvurderlige partnere gennemførte vi årets bedste og sikreste cykelevent og vi glæder os til, at gentage successen d. 2. September i Rebild”.

I en tid med flere grimme uheld til danske motionscykelløb er sikkerheden prioriteret højere end nogensinde. Således vil der være MC Marshalls til, at guide deltagerne rundt på den 16 km. lange rundstrækning og regulere al biltrafik. Endvidere vil der være uddannede trafik officials og flagposter på alle kritiske steder. Deltagerne vil have førsteretten til vejene og al trafik vil blive reguleret 100% ud fra hensynet til deltagernes sikkerhed.

Borgmesteren cykler naturligvis ved

Borgmester Leon Sebelin deltog i 2017 og er klar igen d. 2. September. ”Det er stort for Rebild, at Tour de France vinderen Carlos Sastre kommer forbi igen i år og det er lige så stort, at Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic fik titlen som året Cykelevent 2017. Det vidner om høj kvalitet og stor sikkerhed omkring løbet. Jeg ser meget frem til, at deltage igen og håber på rigtigt mange deltagere i denne event, hvor alle kan være med”

Fakta om Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord:

– Deltagerne kan vælge mellem Stafetten eller Alm. Motionscykelløb
– Cykelstafetten køres i hold á 3 personer (K/M/Mix) og afvikles over fire timer
– Til Carlos Sastre Classic kan man vælge mellem 130 km eller 65 km
– 16 km rundstrækning med 221 højdemeter pr. omgang
– ALLE biler bliver holdt tilbage – Deltagerne har førsteretten til vejene
– Bespisning og drikke inkluderet i startgebyret
– Vinderen af Tour de France 2008 Carlos Sastre deltager Tilmeldingsfrist d. 19. August

Links:

Cykelstafetten Spar Nord: http://cykelstafetten.com
Carlos Sastre Classic: http://cykelstafetten.com/carlos-sastre-classic/

For yderligere informationer kontakt venligst:
Ole Egeblad: Mobil: 21130075 – mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

En Tour de France vinder kommer hjem

Birkerød Bicycle Club – medarrangør af Cykelstafetten Spar Nord

 

Pressemeddelelse Cykelstafetten Rudersdal_lancering 2018_06032018

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal søndag d. 17 Juni

– På VM Rundstrækningen fra 2011

Når tilmelding  åbner til Cykelstafetten 2018 er det med  spændende  tiltag, en ny medarrangør samt en attraktiv pris i bagagen

Cykelstafetten blev ”Årets Cykelevent 2017 ”

Ved det prestigefyldte Danish Bike Award show i december vandt Cykelstafetten prisen som årets cykelevent, og det var ikke helt uden grund. Deltagerne fra 2016 og 2017 har stort set enstemmigt kåret Cykelstafetten til Danmarks sikreste, hyggeligste og bedste cykelevent. Desuden har de deltagende virksomheder rost eventen til skyerne for sikkerheden og konceptet der sikrer, at virksomhedernes kunder og medarbejdere kan deltage uanset, hvor stærkt man cykler – kort sagt ALLE kan være med.

Soloklasse i 2018 

Den nyhed er nok muligheden for, at et begrænset antal cykelmotionister kan stille op i solo klassen, hvor man kan vælge mellem 70 km/5 omgange eller 140 km/10 omgange. Det bliver første gang NOGENSINDE, at cykelmotionisterne kan cykle et individuelt motionscykelløb på VM-Rundstrækningen fra 2011. Soloklassen afvikles sideløbende med Cykelstafetten Spar Nord.

Ny medarrangør

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 17 Juni bliver det med den stærke lokale cykelklub – Birkerød Bicycle Club (BBC) – som medarrangør.

Formand Erik Bisgaard Madsen: BBC har  en størrelse og et aktivitetsniveau,  hvor det er helt naturligt for os, at  indtræde som medarrangører. Vi vil gerne støtte op om et lokalt arrangement og vil gerne vise alle cykelmotionister i Rudersdal Kommune og omegn, hvilken fantastisk klub vi er, ligesom vi gerne vil være med til, at sikre Rudersdal Kommune et godt ry for motionscykling..

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået Birkerød Bicycle Club med som partner. Det sikrer den lokale synlighed og et engagement, ligesom det sender et stærkt signal om, at man som cykelmotionist finder det stærkeste interessefællesskab i en klub”.

Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Rudersdal Kommune og Rigspolitiets Idrætsforening.

Med venlig hilsen

Ole Egeblad

Arrangør

Fakta og Cykelstafetten

Kontaktoplysninger: 

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad

Mobil: 21 13 00 75

Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Birkerød Bicycle Club

Erik Bisgaard Madsen

Mobil: 40 45 08 83

Mail: proem@science.ku.dk

 

Cykelstafetten lancerer “Klubkampagnen” – vi giver noget tilbage….

Spørg ikke hvad din klub kan gøre for Cykelstafetten – Spørg hvad Cykelstafetten kan gøre for Jer!

 

Cykelstafetten Spar Nord giver noget tilbage til klubberne og sporten:

Vi giver 20% af startgebyret fra de enkelte klubber direkte tilbage til klubben. Klubberne kan invitere medlemmer, venner og bekendte, sponsorer m.v. og klubben får 20% af ALLE de starter klubben skaffer.

Pressemeddelelse Cykelstafetten_klubkampagne_06032018

Ny medarrangør og samarbejdspartnere i Kolding

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Kolding flytter til Christiansfeld og får to stærke lokale aktører som medarrangører

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 27. Maj bliver det på en spændende og indbydende rundstrækning i og omkring Christiansfeld og med SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion som medarrangører. Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Kolding Kommune

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion med som partnere. Det sikrer den lokale synlighed og tilstedeværelse”

Jørn Enegaard, Christiansfeld Cykelmotion: ”Vi er stolte over at blive valgt som partner til Cykelstafetten, så rigtig mange får mulighed for at se vores skønne og historiske by. Christiansfeld Cykelmotion har eksisteret i 25 år, og vi vægter et godt og aktivt klubliv. Vores motto: Cykelmotion med en snert af konkurrence, alle med hjem, – hver gang.”  

Lige dele folkefest og cykelløb – prisvindende koncept

Deltagerne skal dyste i en holdstafet, som vi kender det fra løbernes DHL-Stafetten og som noget nyt i 2018 kan man vælge, at stille op i solo-klassen.

Edvard Køhrsen, SlotssøBadet: ”Cykelstafetten er vel nok det mest komplette Cykelevent vi har set og da vi blev inviteret med var vi ikke i tvivl. Cykelstafetten har alt – man kan stille op med venner og kollegaer på stafethold eller køre solo. Cykelstafetten er endvidere perfekt til virksomhedsevents for både kunder og medarbejdere. SlotsøBadet glæder ser meget frem til, at være med til, at udvikle Cykelstafetten”

Fantastisk rute omkring Christiansfeld

Ruten vil bringe deltagerne igennem hjertet af Christiansfeld med start/mål og festplads ved Cuben. Ruten er ca. 10 km – se vedhæftede kort.

Sikkerheden er i fokus

Cykelstafetten Spar Nord er Danmarks sikreste motionscykelløb. Deltagerne har førsteretten til vejene og al biltrafik reguleres herefter. Rigspolitiets Idrætsforening står for al trafikregulering og sikkerheden ude på ruten.

Gorm Baagøe Andersen, Kolding Kommune: ”Når vi arbejder med cykling i Kolding Kommune, er sikkerheden altid i fokus. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi endnu engang kan lægge veje til Cykelstafetten Spar Nord. Arrangørerne viste i 2017, at de har styr på sikkerheden og det glæder vi os til igen i 2018.”

Fakta om Cykelstafetten

Kontaktoplysninger:

SlotssøBadet

Edvard Køhrsen
Mobil: 28450159
Mail: ek@ssbad.dk

Christiansfeld CykelMotion

Jørn Enegård
Mobil: 24 28 20 86
Mail: jorn@enegaard.com

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad
Mobil: 21 13 00 75
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Kolding Kommune

Gorm Baagøe Andersen
Trafikplanlægger & Bygningsdesigner
Mobil: 20275234
Mail: goan@kolding.dk

CykelstafettenKolding-ChristiansfeldRundstrækningen


Pressemeddelelse Cykelstafetten Kolding 2018_26022018