skip to Main Content

MEDIEPARTNER:

Om Spar Nord

Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie.

Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer.

Når Cykelstafetten Spar Nord i 2019 igen skaber unikke cykeloplevelser og folkefest på VM-Rundstrækning i Rudersdal/Geels Bakke, sker det i tæt samarbejde med Spar Nord København.

Mød Spar Nord her: www.sparnord.dk

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og at være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed – til glæde og gavn for fællesskabet.

Mød Spar Nord Fonden her: www.sparnordfonden.dk

Om Børsen og samarbejdet med Cykelstafetten Spar Nord


Annoncechef Christian Rømer:

”Cykelstafetten passer godt ind i Børsens målsætning om, at kunne formidle unikke oplevelser til annoncører og læsere af Børsen, og når det samtidig kan kombineres med hyggelig sund kappestrid og socialt samvær er det jo nærmest perfekt”

Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis.
Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker, der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde og på vej.

Børsen gør en forskel. Og gør forskel.
Børsen-kunder får magasiner, tillæg og tilbud, ingen andre får. På vores konferencer og møder. På smartphone og tablet med skræddersyede nyheder og fordybelse i realtid. På borsen.dk med adgang til nyheder og data om alt og alle i dansk erhvervsliv.

Dagbladet Børsen A/S er ejet af den svenske mediekoncern Bonnier AB som hovedaktionær og den danske mediekoncern JP/Politikens Hus. Avisen har 107.081 daglige læsere,* borsen.dk har 549.530 unikke brugere og mere end 15 millioner sidevisninger om måneden**. Alt sammen skabt af 225 fuldtidsansatte.

Læs mere om Børsen her: http://www.borsen.dk

TEAM MOTIONSFELTET.DK

Feltet.dk og Team Motionsfeltet er mediapartner for Cykelstafetten Spar Nord

Motionsfeltet.dk har sit eget motionscykelhold – Team Motionsfeltet.dk. Holdets filosofi bygger på det sociale element samt det fællesskab, der er unikt i cykelsporten. Holdet er en stor blanding af motionister fra hele landet, hvor der er plads til ryttere i alle aldre og på alle niveauer – fra licensrytteren til en, der forsøger at tabe sig. Team Motionsfeltet.dk handler først og fremmest om at skabe et fællesskab om cykling og tilbyde nogle rammer for at give de bedst mulige betingelser for at få gode oplevelser på cyklen, uanset hvad ens personlige ambitionsniveau er.

http://www.feltet.dk

http://www.motionsfeltet.dk

SponsorCom

SponsorCom er ansvarlig for alle sponsorater og kommercielle aftaler i forbindelse med Cykelstafetten.

Stilladsteamet er et samarbejde mellem tre markante spiller på markedet for stilladser og handicapservice

Rodahl Stilladser A/S – http://rodahl.dk

Dansk Handicapservice A/S – http://www.danskhandicapservice.dk/dk/

DANSK STILLADS SERVICE A/S – http://danskstillads.dk

“Cykelstafetten Spar Nord i Rudersdal” ligger i tråd med Rudersdal Kommunes ønske om at fremme cykling som et middel til et sundt og aktivt liv. De seneste år har Rudersdal Kommune arbejdet med cykelfremme gennem aktiviteter og projekter for kommunens borgere. Cykelstafetten Spar Nord i Rudersdal er i tråd med kommunens ønske om at fremme sunde tiltag, hvor motion, oplevelser og socialt samvær er i fokus. Det bliver en begivenhed, der samler både kommunens borgere og virksomheder, og dermed skaber nye former for cykling i Rudersdal Kommune.

Læs mere om Rudersdal kommune.

Advokatfirmaet Marker er med-sponsor på Cykelstafetten i Rudersdal.

Vi yder juridisk rådgivning med speciale indenfor fast ejendom. Vi administrerer ejendomme, herunder mange ejer- og andelsboligforeninger. Ring, skriv eller kom forbi til en uforpligtende samtale.

Læs mere om Advokatfirmaet Marker.

City Container A/S er en kompetent partner på spørgsmål om affald – hvad enten det drejer sig om håndtering, sortering eller lovgivningsmæssige spørgsmål. Med råd og vejledning fra City Container A/S har både private, offentlige og erhvervsvirksomheder et solidt fundament til en økonomisk og miljørigtig affaldshåndtering.

Læs mere om City Container.

LAKE har siden 1982 produceret cykelsko af meget høj kvalitet og var én af de allerførste producenter til at lave specifikke sko til MTB og cykel cross. Meget er sket siden 1982 og LAKE laver i dag sko til både Road, Triathlon, Touring og Offroad. LAKE laver desuden en specifik sko til cykelcross samt vinterstøvler til både MTB og Road.

Læs mere om LAKE.

RUDERSDAL LIFT

I Rudersdal Lift har vi den holdning at der ikke er noget der behøver at være vanskeligt, og der er ikke nog­en grund til at leje en større lift end nødvendigt. Derfor bestræber vi os også på hver gang, at finde den billigste løsning for dig og din opgave.

I 95 % af vores udlejninger leverer vi liften på en maskintrailer, trukket af en almindelig varevogn og på den måde sørger vi for at minimere vores CO2 udslip så meget som muligt.

Alle vores lifte er forsynet med biologisk hydralikolie, som nedbrydes automatisk i naturen hvis noget skulle spildes.

Vi har markedets mest enkle afregningspris, All Inclusive. Hos os kommer der ikke alle mulige ekstra tillæg på fakturaen.

Har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os næste gang du du ikke kan nå! RING 45 93 64 02
eller kontakte os via mail:

jh@rudersdallift.dk eller ah@rudersdallift.dk

OM CARLSBERG NORDIC

Når styrken ligger i at vælge selv.

Vælge frit.

Og vælge en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic. Valget af alkoholfri er et frit valg – og et bevidst valg…

Klisterfister

OM KLISTERFISTER

Trods vores lidt fjollede navn er vi et meget seriøst firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og god personlig service – lige fra rådgivningen til det færdige resultat. Vi producerer “rigtige” skilte og tør godt love, at du altid bliver tilfreds med resultatet.

Vi printer på en lang række forskellige materialer til forskellige formål og i alle formater. De nye printteknikker rummer mange muligheder og er tilmed også prisbillige. Blækket er selvfølgelig UV-stabilt og vandfast, og holdbarheden er fuld på højde med serigrafitryk. Digitalt farveprint er en ny og spændende mulighed for at levere en iøjefaldende reklame. Vi printer på både inden- og udendørs materialer og påtager os alle opgavetyper lige fra små oplag til seriefremstillinger.

Hilsen

Morten Walter

Back To Top