fbpx
skip to Main Content

Børnenes Trafikskole i Borch Gård lørdag d. 12. August

 

For de lidt mindre børn mellem 3 og 8 år kommer Bamse Betjent og hans venner fra Børnenes Trafikskole og laver en masse spændende cykelaktiviteter såsom en cykellegebane og trafikundersving i børnehøjde.

 

Det er vigtigt, at børn opnår forståelse for trafikreglerne gennem leg og bevægelse, så de bliver motiverede til selv at færdes sikkert. Et stort oppusteligt univers i full-size størrelse vil hjælpe med til at børnene får det. Lastbiler, politigårde og en cykellegebane er nogle af elementerne hvor børnene kan lege sig til at masse nyttig trafikviden. På cykellegebanen mødes børnene eks.  af trafiktavler og bliver udfordret med opgaver. Alt sammen under kyndig vejledning fra kvalificerede trafikundervisere med pædagogisk erfaring.

 

Bamse Betjent

Bamse Betjent er med når der skal undervises. Han hjælper underviserne og guider børnene. Bamse Betjent ved nemlig alt hvad der er at vide om sikker trafik og hans største mål er, at lære flest mulige børn om trafikreglerne. Bamse Betjent vil gerne lytte til alle børn og forstå hvordan det kan blive endnu sjovere at lære om sikker trafik. Derfor arbejder Bamse Betjent og underviserne hele tiden på at udvikle undervisningen, så den bliver endnu bedre og endnu sjovere.

 

Alle deltagende børn får et diplom med et stempel, og børnene vil med garanti få en masse aha-oplevelser gennem en række super sjove og lærerige aktiviteter.

 

Konkurrence

Bamse Betjent og Børnenes Trafikskole laver en konkurrence for børn mellem 3 til 8 år, hvor den heldige pige eller dreng kan vinde en cykelhjelm til sig selv og hele sin enten skoleklasse eller børnehavestue.

 

Så husk jeres cykler.

http://www.boernenestrafikskole.dk

 

Back To Top