fbpx
skip to Main Content

 

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Velkommen til Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune byder på fantastiske forhold for cykel- og naturoplevelser, og så er det en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner med en glimrende infrastruktur, som gør det let at komme til og fra kommunen.


Gode cykelruter i skøn natur

Høje-Taastrup har masser af cykel- og løberuter i alle længder i naturskønne omgivelser – 70 % af kommunen er natur og grønne områder. Nogle af stierne er bundet sammen i Maratonringen – et net af ruter i flere længder, hvor den længste er på 42 km. Du kan læse mere på www.htk.dk/maratonring. Så uanset om du vil på en lang og hård motionstur eller en hyggelig tur med familien, er der en cykelrute til dig.

Kommunen har flere gange været vært for store cykelløb og har derfor god erfaring i at skabe de bedste rammer for en god oplevelse.

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen


Et rigt erhvervsliv

IKEA, Rockwool, DSV, Danske Bank, Nordea og Orbicon. Det er blot nogle af de mange virksomheder, der har til huse i Høje-Taastrup. Her er også en frodig underskov af iværksættere. 31.000 medarbejdere pendler hver dag til arbejde i Høje-Taastrup, og her er de seneste år der skabt 10.000 nye arbejdspladser.

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen


Nemt at komme til Høje-Taastrup

Høje-Taastrup er et trafikalt smørhul – det er nemt at komme hertil med både tog, bus og bil. Høje Taastrup Station er et regionalt knudepunkt og en af Danmarks travleste stationer.

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen
Back To Top