fbpx
skip to Main Content

MEDIEPARTNER:

Om Spar Nord

Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie.

Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer.

Når Cykelstafetten Spar Nord i 2019 igen skaber unikke cykeloplevelser og folkefest på VM-Rundstrækning i Rudersdal/Geels Bakke, sker det i tæt samarbejde med Spar Nord København.

Mød Spar Nord her: www.sparnord.dk

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og at være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed – til glæde og gavn for fællesskabet.

Mød Spar Nord Fonden her: www.sparnordfonden.dk

Om Børsen og samarbejdet med Cykelstafetten Spar Nord


Annoncechef Christian Rømer:

”Cykelstafetten passer godt ind i Børsens målsætning om, at kunne formidle unikke oplevelser til annoncører og læsere af Børsen, og når det samtidig kan kombineres med hyggelig sund kappestrid og socialt samvær er det jo nærmest perfekt”

Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis.
Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker, der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde og på vej.

Børsen gør en forskel. Og gør forskel.
Børsen-kunder får magasiner, tillæg og tilbud, ingen andre får. På vores konferencer og møder. På smartphone og tablet med skræddersyede nyheder og fordybelse i realtid. På borsen.dk med adgang til nyheder og data om alt og alle i dansk erhvervsliv.

Dagbladet Børsen A/S er ejet af den svenske mediekoncern Bonnier AB som hovedaktionær og den danske mediekoncern JP/Politikens Hus. Avisen har 107.081 daglige læsere,* borsen.dk har 549.530 unikke brugere og mere end 15 millioner sidevisninger om måneden**. Alt sammen skabt af 225 fuldtidsansatte.

Læs mere om Børsen her: http://www.borsen.dk

SponsorCom

SponsorCom er ansvarlig for alle sponsorater og kommercielle aftaler i forbindelse med Cykelstafetten Spar Nord.

Frederiksberg Optik

Frederiksberg Optik – Danmarks eneste Sportsbrillebutik – Ny partner for Cykelstafetten Spar Nord

Om Frederiksberg Optik:

Danmarks første sportsoptiker ligger på Frederiksberg. Vi kan lave sportsbriller til cykelryttere med og uden styrke, og vi er eksperter i sportsbriller til de fleste sportsgrene. Golfspilleren, sejleren, kajakroeren, lystfiskeren, tennisspilleren, dykkeren og skiløberen har alle forskellige synsmæssige behov – og vi kan rådgive dig omkring den optimale løsning. De fleste sportsbriller kan laves med din brillestyrke, så du ikke behøver at gå på kompromis med din synsskarphed.

Vi tilbyder f.eks. også styrke i ski-goggles, og kan rådgive dig om de forskellige filtre, der giver optimal skarphed.

Hvorfor kan vi det hos Frederiksberg Optik…?

Fordi vi alle i butikken er uddannede optikere, der både cykler, løber, står på ski og spiller golf. Vi har mange års erfaring indenfor de forskellige sportsgrene, og ved derfor godt hvad der kræves af den kræsne sportsmand eller kvinde.

Udover vores store udvalg af Oakley solbriller, har vi er stort udvalg af Adidas briller og vi er førende i POC ́s produkter. Her har vi bl.a. et stort udvalg af cykel og skihjelme, som regnes for at være markedsførende indenfor sikkerhed.

Kig ind i butikken på Gammel Kongevej 92, eller kontakt os på tlf. 70444090 og hør om de mange muligheder.

Med venlig hilsen / Best regards

 

Frederiksberg Optik

Gammel Kongevej 92

1850 Frederiksberg C

Tlf.: +45 70 44 40 90

Stilladsteamet er et samarbejde mellem tre markante spiller på markedet for stilladser og handicapservice

Rodahl Stilladser A/S – http://rodahl.dk

Dansk Handicapservice A/S – http://www.danskhandicapservice.dk/dk/

DANSK STILLADS SERVICE A/S – http://danskstillads.dk

Velkommen til Trørød vinhandel

Vi løser alle vinopgaver – store som små!

Vi driver en moderne og professionel vinbutik, hvor det altid er muligt at få kvalificeret en snak om indkøb af vin og hvad der rører sig på markedet.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring i vinbranchen og holder sig løbende ajour med udviklingen på vinmarkedet gennem uddannelse og besøg hos producenterne rundt om i verden.

Vi lægger stor vægt på at føre et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.

Mange af vinene er vores egen import. De øvrige vine er nøje udvalgte kvalitetsvine fra nogle af Danmarks førende vinimportører. Derfor “høster” de vine, vi fører, ofte flotte anmeldelser i pressen.

Vores priser skal være konkurrencedygtige både til private kunder og til erhvervskunder.

Vi har stor erfaring med handel til virksomheder i alle størrelser. Vi løser alle vinopgaver – store som små. Hjemmesiden giver et indblik i vores sortiment. Er der noget du mangler så kontakt os. Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe dig.

Gode cykelruter i skøn natur

Høje-Taastrup har masser af cykel- og løberuter i alle længder i naturskønne omgivelser – 70 % af kommunen er natur og grønne områder. Nogle af stierne er bundet sammen i Maratonringen – et net af ruter i flere længder, hvor den længste er på 42 km. Du kan læse mere påwww.htk.dk/maratonring. Så uanset om du vil på en lang og hård motionstur eller en hyggelig tur med familien, er der en cykelrute til dig.

Vi har flere gange været vært for store cykelløb og har derfor god erfaring i at skabe de bedste rammer for en god oplevelse.


Et rigt erhvervsliv

IKEA, Rockwool, DSV, Danske Bank, Nordea og Orbicon. Det er blot nogle af de mange virksomheder, der har til huse i Høje-Taastrup. Her er også en frodig underskov af iværksættere. 31.000 medarbejdere pendler hver dag til arbejde i Høje-Taastrup, og her er de seneste år der skabt 10.000 nye arbejdspladser.


Nemt at komme til Høje-Taastrup

Høje-Taastrup er et trafikalt smørhul – det er nemt at komme hertil med både tog, bus og bil. Høje Taastrup Station er et regionalt knudepunkt og en af Danmarks travleste stationer.

Advokatfirmaet Marker er med-sponsor på Cykelstafetten i Rudersdal.

Vi yder juridisk rådgivning med speciale indenfor fast ejendom. Vi administrerer ejendomme, herunder mange ejer- og andelsboligforeninger. Ring, skriv eller kom forbi til en uforpligtende samtale.

Læs mere om Advokatfirmaet Marker.

City Container A/S er en kompetent partner på spørgsmål om affald – hvad enten det drejer sig om håndtering, sortering eller lovgivningsmæssige spørgsmål. Med råd og vejledning fra City Container A/S har både private, offentlige og erhvervsvirksomheder et solidt fundament til en økonomisk og miljørigtig affaldshåndtering.

Læs mere om City Container.

OM CARLSBERG NORDIC

Når styrken ligger i at vælge selv.

Vælge frit.

Og vælge en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic. Valget af alkoholfri er et frit valg – og et bevidst valg…

Klisterfister

OM KLISTERFISTER

Trods vores lidt fjollede navn er vi et meget seriøst firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og god personlig service – lige fra rådgivningen til det færdige resultat. Vi producerer “rigtige” skilte og tør godt love, at du altid bliver tilfreds med resultatet.

Vi printer på en lang række forskellige materialer til forskellige formål og i alle formater. De nye printteknikker rummer mange muligheder og er tilmed også prisbillige. Blækket er selvfølgelig UV-stabilt og vandfast, og holdbarheden er fuld på højde med serigrafitryk. Digitalt farveprint er en ny og spændende mulighed for at levere en iøjefaldende reklame. Vi printer på både inden- og udendørs materialer og påtager os alle opgavetyper lige fra små oplag til seriefremstillinger.

Hilsen

Morten Walter

WE ARE RIDLEY Ridley is based in Flanders, Belgium – the heartland of cycling. Home to some of the most spectacular events such as Tour of Flanders and Gent-Wevelgem. It is here where kids master the cobblestones by the age of five. While Sundays are reserved for watching the races on TV, or lining the local streets to cheer on their favourite cyclists as they zoom by. At Ridley, each one of our employees has cycling coursing through their veins. We live and breathe the sport. This passion is in fact the driving force behind the creation of every one of our Ridley bikes. Designed, meticulously painted and assembled here in Flanders. This is something you’ll feel in every pedal stroke while you take your Ridley out on your Sunday group ride, up that arduous mountain, or alongside the canal on your way to nailing that personal record.

We are Belgium

We are Belgian Tough

We are #BeTOUGH

Since 1982 Lake has innovated new categories in the cycling shoe market. Mountain Bike Shoes were inexistent until Lake produced the first shoe designed specifically to handle the rough terrain and stiff enough to not cause foot fatigue and the same could be said for the fat bike boot that was designed a decade before the competition ever conceived that this was a category for cycling. Not many companies are focused primarily on the foot and neither are they making only footwear; however, Lake remains resolute in our focus, to make the most comfortable, best performing cycling shoe in the market.

We hope you will join the family of Lake Shoe Supporters who will wear your cycling shoes long past their expiration date.

LAKE Danmark

I Danmark er JT Import agent for LAKE: http://www.jtimport.dk/da

Back To Top