skip to Main Content

MEDIEPARTNER:

Om Spar Nord

Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie.

Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer.

Når Cykelstafetten Spar Nord i 2019 igen skaber unikke cykeloplevelser og folkefest på VM-Rundstrækning i Rudersdal/Geels Bakke, sker det i tæt samarbejde med Spar Nord København.

Mød Spar Nord her: www.sparnord.dk

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og at være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed – til glæde og gavn for fællesskabet.

Mød Spar Nord Fonden her: www.sparnordfonden.dk

Om Børsen og samarbejdet med Cykelstafetten Spar Nord


Annoncechef Christian Rømer:

”Cykelstafetten passer godt ind i Børsens målsætning om, at kunne formidle unikke oplevelser til annoncører og læsere af Børsen, og når det samtidig kan kombineres med hyggelig sund kappestrid og socialt samvær er det jo nærmest perfekt”

Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis.
Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker, der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde og på vej.

Børsen gør en forskel. Og gør forskel.
Børsen-kunder får magasiner, tillæg og tilbud, ingen andre får. På vores konferencer og møder. På smartphone og tablet med skræddersyede nyheder og fordybelse i realtid. På borsen.dk med adgang til nyheder og data om alt og alle i dansk erhvervsliv.

Dagbladet Børsen A/S er ejet af den svenske mediekoncern Bonnier AB som hovedaktionær og den danske mediekoncern JP/Politikens Hus. Avisen har 107.081 daglige læsere,* borsen.dk har 549.530 unikke brugere og mere end 15 millioner sidevisninger om måneden**. Alt sammen skabt af 225 fuldtidsansatte.

Læs mere om Børsen her: http://www.borsen.dk

SponsorCom

SponsorCom er ansvarlig for alle sponsorater og kommercielle aftaler i forbindelse med Cykelstafetten Spar Nord.

Frederiksberg Optik

Frederiksberg Optik – Danmarks eneste Sportsbrillebutik – Ny partner for Cykelstafetten Spar Nord

Om Frederiksberg Optik:

Danmarks første sportsoptiker ligger på Frederiksberg. Vi kan lave sportsbriller til cykelryttere med og uden styrke, og vi er eksperter i sportsbriller til de fleste sportsgrene. Golfspilleren, sejleren, kajakroeren, lystfiskeren, tennisspilleren, dykkeren og skiløberen har alle forskellige synsmæssige behov – og vi kan rådgive dig omkring den optimale løsning. De fleste sportsbriller kan laves med din brillestyrke, så du ikke behøver at gå på kompromis med din synsskarphed.

Vi tilbyder f.eks. også styrke i ski-goggles, og kan rådgive dig om de forskellige filtre, der giver optimal skarphed.

Hvorfor kan vi det hos Frederiksberg Optik…?

Fordi vi alle i butikken er uddannede optikere, der både cykler, løber, står på ski og spiller golf. Vi har mange års erfaring indenfor de forskellige sportsgrene, og ved derfor godt hvad der kræves af den kræsne sportsmand eller kvinde.

Udover vores store udvalg af Oakley solbriller, har vi er stort udvalg af Adidas briller og vi er førende i POC ́s produkter. Her har vi bl.a. et stort udvalg af cykel og skihjelme, som regnes for at være markedsførende indenfor sikkerhed.

Kig ind i butikken på Gammel Kongevej 92, eller kontakt os på tlf. 70444090 og hør om de mange muligheder.

Med venlig hilsen / Best regards

Christian

Frederiksberg Optik

Gammel Kongevej 92

1850 Frederiksberg C

Tlf.: +45 70 44 40 90

Stilladsteamet er et samarbejde mellem tre markante spiller på markedet for stilladser og handicapservice

Rodahl Stilladser A/S – http://rodahl.dk

Dansk Handicapservice A/S – http://www.danskhandicapservice.dk/dk/

DANSK STILLADS SERVICE A/S – http://danskstillads.dk

Velkommen til Trørød vinhandel

Vi løser alle vinopgaver – store som små!

Vi driver en moderne og professionel vinbutik, hvor det altid er muligt at få kvalificeret en snak om indkøb af vin og hvad der rører sig på markedet.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring i vinbranchen og holder sig løbende ajour med udviklingen på vinmarkedet gennem uddannelse og besøg hos producenterne rundt om i verden.

Vi lægger stor vægt på at føre et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.

Mange af vinene er vores egen import. De øvrige vine er nøje udvalgte kvalitetsvine fra nogle af Danmarks førende vinimportører. Derfor “høster” de vine, vi fører, ofte flotte anmeldelser i pressen.

Vores priser skal være konkurrencedygtige både til private kunder og til erhvervskunder.

Vi har stor erfaring med handel til virksomheder i alle størrelser. Vi løser alle vinopgaver – store som små. Hjemmesiden giver et indblik i vores sortiment. Er der noget du mangler så kontakt os. Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe dig.

“Cykelstafetten Spar Nord i Rudersdal” ligger i tråd med Rudersdal Kommunes ønske om at fremme cykling som et middel til et sundt og aktivt liv. De seneste år har Rudersdal Kommune arbejdet med cykelfremme gennem aktiviteter og projekter for kommunens borgere. Cykelstafetten Spar Nord i Rudersdal er i tråd med kommunens ønske om at fremme sunde tiltag, hvor motion, oplevelser og socialt samvær er i fokus. Det bliver en begivenhed, der samler både kommunens borgere og virksomheder, og dermed skaber nye former for cykling i Rudersdal Kommune.

Læs mere om Rudersdal kommune.

Advokatfirmaet Marker er med-sponsor på Cykelstafetten i Rudersdal.

Vi yder juridisk rådgivning med speciale indenfor fast ejendom. Vi administrerer ejendomme, herunder mange ejer- og andelsboligforeninger. Ring, skriv eller kom forbi til en uforpligtende samtale.

Læs mere om Advokatfirmaet Marker.

City Container A/S er en kompetent partner på spørgsmål om affald – hvad enten det drejer sig om håndtering, sortering eller lovgivningsmæssige spørgsmål. Med råd og vejledning fra City Container A/S har både private, offentlige og erhvervsvirksomheder et solidt fundament til en økonomisk og miljørigtig affaldshåndtering.

Læs mere om City Container.

RUDERSDAL LIFT

I Rudersdal Lift har vi den holdning at der ikke er noget der behøver at være vanskeligt, og der er ikke nog­en grund til at leje en større lift end nødvendigt. Derfor bestræber vi os også på hver gang, at finde den billigste løsning for dig og din opgave.

I 95 % af vores udlejninger leverer vi liften på en maskintrailer, trukket af en almindelig varevogn og på den måde sørger vi for at minimere vores CO2 udslip så meget som muligt.

Alle vores lifte er forsynet med biologisk hydralikolie, som nedbrydes automatisk i naturen hvis noget skulle spildes.

Vi har markedets mest enkle afregningspris, All Inclusive. Hos os kommer der ikke alle mulige ekstra tillæg på fakturaen.

Har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os næste gang du du ikke kan nå! RING 45 93 64 02
eller kontakte os via mail:

jh@rudersdallift.dk eller ah@rudersdallift.dk

VELKOMMEN I FOG

Her får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Fog hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Johannes Fog består af et Bolig & Designhus og ni Trælast & Byggecenter-butikker fordelt i hele Nordsjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev og Farum. Vi har også en butik mere sydpå i Vordingborg, der også har stor ekspertise i salg af jern, stål og andre metaller.

I trælasten har vi træ og byggematerialer til alle slags opgaver. Vi har et stort udvalg, hvor du kan vælge mellem mange muligheder, både hvad angår størrelser og kvaliteter.

Byggecentrene har alt til hjemmet inden for bl.a. værktøj, maling, bad, beslag, el, lamper og pejseartikler. Fog kan hjælpe dig med valget af f.eks. en ny græsslåmaskine. Der er power til forskel, men det handler om at vælge værktøjet til lige præcis dit behov. Ordentlige haveredskaber og -møbler kan holde i rigtig mange år. Hos Fog får du kvalitet. Her er der forskellige slags havemøbler at vælge i mellem, parasoller der bare holder, terrassevarmere og meget andet, der bidrager til det hyggelige udeliv. Få kvalificeret rådgivning i Fog, så du nemt kan vælge.

Fog på Nørgaardsvej i Lyngby er helt speciel. Det er vores Bolig & Designhus. Her finder du udover de traditionelle byggecenter-varer også lækkert design og idéer til boligen indenfor køkken- og badudstyr, farve og tapeter, garderober, stort udvalg af havemøbler og Nordens største lampeafdeling med alle de kendte designlamper.

Klik her for at se din nærmeste Fog-butik

OM CARLSBERG NORDIC

Når styrken ligger i at vælge selv.

Vælge frit.

Og vælge en alkoholfri øl med masser af smag, så er valget Carlsberg Nordic. Valget af alkoholfri er et frit valg – og et bevidst valg…

Klisterfister

OM KLISTERFISTER

Trods vores lidt fjollede navn er vi et meget seriøst firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og god personlig service – lige fra rådgivningen til det færdige resultat. Vi producerer “rigtige” skilte og tør godt love, at du altid bliver tilfreds med resultatet.

Vi printer på en lang række forskellige materialer til forskellige formål og i alle formater. De nye printteknikker rummer mange muligheder og er tilmed også prisbillige. Blækket er selvfølgelig UV-stabilt og vandfast, og holdbarheden er fuld på højde med serigrafitryk. Digitalt farveprint er en ny og spændende mulighed for at levere en iøjefaldende reklame. Vi printer på både inden- og udendørs materialer og påtager os alle opgavetyper lige fra små oplag til seriefremstillinger.

Hilsen

Morten Walter

WE ARE RIDLEY Ridley is based in Flanders, Belgium – the heartland of cycling. Home to some of the most spectacular events such as Tour of Flanders and Gent-Wevelgem. It is here where kids master the cobblestones by the age of five. While Sundays are reserved for watching the races on TV, or lining the local streets to cheer on their favourite cyclists as they zoom by. At Ridley, each one of our employees has cycling coursing through their veins. We live and breathe the sport. This passion is in fact the driving force behind the creation of every one of our Ridley bikes. Designed, meticulously painted and assembled here in Flanders. This is something you’ll feel in every pedal stroke while you take your Ridley out on your Sunday group ride, up that arduous mountain, or alongside the canal on your way to nailing that personal record.

We are Belgium

We are Belgian Tough

We are #BeTOUGH

Den fysiske forretning har eksisteret siden 1928, og har været i de nuværende ejere Lars og Hans Peter Knudsens hænder siden 1992.

VÆRDIER

Hos Børkop Cykler arbejder vi ud fra tre værdier, der gør os helt unikke:

ALSIDIGHED:

Vi har et velassorteret varesortiment, og skulle du efterspørge et specifikt mærke kan det hurtigt bestilles.

PERSONLIG SERVICE:

Vi vægter de nære relationer højt, for kun ved at kende vores kunder godt, kan vi afdække deres behov på den bedste måde.

ALLROUND EKSPERTISE:

Vores medarbejdere favner bredt, og tilsammen udgør vi et stærkt team, som kan tilbyde professionel vejledning, specialbygning og grundige reparationer.

Back To Top