fbpx
skip to Main Content

Danmarks nye motionsklassiker

Fantastisk cykeldag i Triatland Rebild søndag d. 2. September 2018

Søndag d. 2. september – samme dag som Cykelstafetten Spar Nord – fejrer vi sammen 10-året for Carlos Sastre´s fantastiske Tour de France sejr med et brag af et motionscykelløb.

På en sikret 16 km lang rundstrækning med 215 højdemeter pr. omgang får alle motionister nu muligheden for, at cykle  med en Tour de France-vinder.

Ruten er udfordrende for alle deltagere – der er fantastiske bakker – sjove nedkørsler og ikke mindst god mulighed for lidt sidevind.

Der er separate starter for herrer og damer og man kan vælge mellem to distancer:

– 130 km (8 omgange) og 64 km. (4 omgange)

Der er depot for enden af den store bakke op mod Rebild  Porten (Rebildvej/Hulvejen).

Carlos Sastre Classic afvikles sideløbende med Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild så giver jer et fantastisk cykelløb og en sand fest i målområdet, hvor venner, bekendte og pårørende kan følge med og heppe på deres ”helte” de henholdsvis 5 og 7 gange den store bakke skal forceres (1.150 m – 70 højdemeter – 6.1%).

Begrænset antal deltagere:
Carlos Sastre Classic er et helt unikt cykelløb, hvor der er god plads til alle deltagere – derfor har vi en deltagerbegrænsning på 500 herrer og 250 damer. Startgebyret er på 350 kr. (inkl. moms).

Sikkerheden er helt i top – en del af Danmarks Sikreste Motionscykelløb konceptet
Ligesom med Cykelstafetten Spar Nord, arrangeres Carlos Sastre Classic i tæt samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening. Den 16 km rundstrækning er derved bemandet og sikret så ALLE DELTAGERE KAN KØRE CYKELLLØB, så godt man nu kan. Trafikken reguleres, så man ikke skal holde tilbage ved hajtænder, rundkørsler m.v.

TILMELD DIG HER: http://my6.raceresult.com/86596/info?lang=dk

Back To Top