fbpx
skip to Main Content

Christiansfeld Cykel Motion i daglig tale CCM

Cykelstafetten Spar Nord er stolte over, at kunne præsentere CCM som medarrangør af Cykelstafetten. CCM vil være med til, at sikre det lokale og regionale fundament som er så vigtigt for Cykelstafetten.


Om CCM:

CCM som formål, ved sportslige og selskabelige arrangementer, at øge interessen for motionscykling.

Klubben blev stiftet i december 1992 og alle, som har interesse for motionscykling, kan optages som medlemmer.

CCM er medlem af Dansk Cykle Union, DCU – Motionssektionen og DGI. Klubben har cirka 100 medlemmer, hvoraf de fleste er meget aktive.

CCM er en cykelklub for motionister. Motionscykling er dog så vidtspændende et begreb, at det kan siges at omfatte alt lige fra den daglige cykeltransport til og fra arbejde til regelmæssige og systematiske træningsture på 30-100 kilometer. På dette plan må cyklingen også siges at have et sportsligt præg, selv om der ikke er tale om  konkurrencecykling. Det er denne form for sportslig cykling, som vi dyrker i Christiansfeld CykelMotion.
Klubben har ikke særlige afdelinger eller hold for licensryttere og ungdom, hvorfor disse må tilpasse sig klubbens medlemmer af motionister og deres køremåder.

Ingen behøver at kunne cykle som en professionel for at blive medlem i en cykelklub for cykelmotionister, men vi forventer en lidt større entusiasme for cykelsporten end hvad man kan forvente hos andre cyklister.

Vi lægger meget vægt på at være en motionsklub, hvor der er plads til alle cykelglade mennesker. Dette forsøger vi at opnå gennem inddeling i hold for ethvert træningsniveau fra den rutinerede cykelmotionist til nybegynderen. Under træningen starter holdene altid i samlet flok, efterlader ingen ude på ruten, og kommer samlet hjem igen.

Klubben har en del kvinder og ægtepar blandt medlemsskaren, hvilket anses for at være en væsentlig årsag til klubbens fortsatte succes med ny tilgang af medlemmer hvert år.

Vi træner med start og mål ved Christiansfeld gamle skole i Nørregade.

http://christiansfeld-cykelmotion.dk

 

Back To Top