fbpx
skip to Main Content

Birkerød Bicycle Club – medarrangør af Cykelstafetten Spar Nord

 

Pressemeddelelse Cykelstafetten Rudersdal_lancering 2018_06032018

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal søndag d. 17 Juni

– På VM Rundstrækningen fra 2011

Når tilmelding  åbner til Cykelstafetten 2018 er det med  spændende  tiltag, en ny medarrangør samt en attraktiv pris i bagagen

Cykelstafetten blev ”Årets Cykelevent 2017 ”

Ved det prestigefyldte Danish Bike Award show i december vandt Cykelstafetten prisen som årets cykelevent, og det var ikke helt uden grund. Deltagerne fra 2016 og 2017 har stort set enstemmigt kåret Cykelstafetten til Danmarks sikreste, hyggeligste og bedste cykelevent. Desuden har de deltagende virksomheder rost eventen til skyerne for sikkerheden og konceptet der sikrer, at virksomhedernes kunder og medarbejdere kan deltage uanset, hvor stærkt man cykler – kort sagt ALLE kan være med.

Soloklasse i 2018 

Den nyhed er nok muligheden for, at et begrænset antal cykelmotionister kan stille op i solo klassen, hvor man kan vælge mellem 70 km/5 omgange eller 140 km/10 omgange. Det bliver første gang NOGENSINDE, at cykelmotionisterne kan cykle et individuelt motionscykelløb på VM-Rundstrækningen fra 2011. Soloklassen afvikles sideløbende med Cykelstafetten Spar Nord.

Ny medarrangør

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 17 Juni bliver det med den stærke lokale cykelklub – Birkerød Bicycle Club (BBC) – som medarrangør.

Formand Erik Bisgaard Madsen: BBC har  en størrelse og et aktivitetsniveau,  hvor det er helt naturligt for os, at  indtræde som medarrangører. Vi vil gerne støtte op om et lokalt arrangement og vil gerne vise alle cykelmotionister i Rudersdal Kommune og omegn, hvilken fantastisk klub vi er, ligesom vi gerne vil være med til, at sikre Rudersdal Kommune et godt ry for motionscykling..

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået Birkerød Bicycle Club med som partner. Det sikrer den lokale synlighed og et engagement, ligesom det sender et stærkt signal om, at man som cykelmotionist finder det stærkeste interessefællesskab i en klub”.

Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Rudersdal Kommune og Rigspolitiets Idrætsforening.

Med venlig hilsen

Ole Egeblad

Arrangør

Fakta og Cykelstafetten

Kontaktoplysninger: 

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad

Mobil: 21 13 00 75

Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Birkerød Bicycle Club

Erik Bisgaard Madsen

Mobil: 40 45 08 83

Mail: proem@science.ku.dk

 

Back To Top