fbpx
skip to Main Content

Ny medarrangør og samarbejdspartnere i Kolding

Pressemeddelelse

Cykelstafetten Spar Nord Kolding flytter til Christiansfeld og får to stærke lokale aktører som medarrangører

Når den prisvindende cykelevent – Cykelstafetten Spar Nord afvikles d. 27. Maj bliver det på en spændende og indbydende rundstrækning i og omkring Christiansfeld og med SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion som medarrangører. Cykelstafetten afvikles desuden i tæt samarbejde med Kolding Kommune

Arrangør Ole Egeblad: ”Det er fantastisk, at Cykelstafetten har fået SlotssøBadet og Christiansfeld CykelMotion med som partnere. Det sikrer den lokale synlighed og tilstedeværelse”

Jørn Enegaard, Christiansfeld Cykelmotion: ”Vi er stolte over at blive valgt som partner til Cykelstafetten, så rigtig mange får mulighed for at se vores skønne og historiske by. Christiansfeld Cykelmotion har eksisteret i 25 år, og vi vægter et godt og aktivt klubliv. Vores motto: Cykelmotion med en snert af konkurrence, alle med hjem, – hver gang.”  

Lige dele folkefest og cykelløb – prisvindende koncept

Deltagerne skal dyste i en holdstafet, som vi kender det fra løbernes DHL-Stafetten og som noget nyt i 2018 kan man vælge, at stille op i solo-klassen.

Edvard Køhrsen, SlotssøBadet: ”Cykelstafetten er vel nok det mest komplette Cykelevent vi har set og da vi blev inviteret med var vi ikke i tvivl. Cykelstafetten har alt – man kan stille op med venner og kollegaer på stafethold eller køre solo. Cykelstafetten er endvidere perfekt til virksomhedsevents for både kunder og medarbejdere. SlotsøBadet glæder ser meget frem til, at være med til, at udvikle Cykelstafetten”

Fantastisk rute omkring Christiansfeld

Ruten vil bringe deltagerne igennem hjertet af Christiansfeld med start/mål og festplads ved Cuben. Ruten er ca. 10 km – se vedhæftede kort.

Sikkerheden er i fokus

Cykelstafetten Spar Nord er Danmarks sikreste motionscykelløb. Deltagerne har førsteretten til vejene og al biltrafik reguleres herefter. Rigspolitiets Idrætsforening står for al trafikregulering og sikkerheden ude på ruten.

Gorm Baagøe Andersen, Kolding Kommune: ”Når vi arbejder med cykling i Kolding Kommune, er sikkerheden altid i fokus. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi endnu engang kan lægge veje til Cykelstafetten Spar Nord. Arrangørerne viste i 2017, at de har styr på sikkerheden og det glæder vi os til igen i 2018.”

Fakta om Cykelstafetten

Kontaktoplysninger:

SlotssøBadet

Edvard Køhrsen
Mobil: 28450159
Mail: ek@ssbad.dk

Christiansfeld CykelMotion

Jørn Enegård
Mobil: 24 28 20 86
Mail: jorn@enegaard.com

Cykelstafetten Spar Nord

Ole Egeblad
Mobil: 21 13 00 75
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Kolding Kommune

Gorm Baagøe Andersen
Trafikplanlægger & Bygningsdesigner
Mobil: 20275234
Mail: goan@kolding.dk

CykelstafettenKolding-ChristiansfeldRundstrækningen


Pressemeddelelse Cykelstafetten Kolding 2018_26022018

Back To Top