fbpx
skip to Main Content

MEDIEPARTNER:

Rudersdal Kommune – oplev naturen på cykel

I Rudersdal har vi mange naturskønne områder, der indbyder til at bruge cyklen. Både som transportmiddel og til motion i fritiden. Her er der stier og ruter, der tager dig igennem skoven, langs vandet og forbi kulturelle højdepunkter. Det bakkede landskab udfordrer den erfarne motionscyklist, og skal du på tur med familien, kan du vælge en af de ruter, hvor alle kan være med.

Vi arbejder for, at Rudersdal er en sund og grøn kommune, hvor cyklen bliver et naturligt middel til motion, transport og oplevelser i hverdagen. Det glæder det mig derfor, at Cykelstafetten igen i år bliver afholdt i Rudersdal.

Cykelstafetten forener det sociale samvær med muligheden for at prøve kræfter med cykling. Det ligger i tråd med kommunens ønsker om at styrke fællesskabet og skabe initiativer, hvor alle kan være med. Jeg håber derfor, at mange vil benytte chancen for at få motion, more sig og nyde omgivelserne i vores smukke kommune.

Borgmester Jens Ive

Oplev Rudersdal med RudersdalRutens Univers

RudersdalRutens Univers byder på ruter, stier og aktiviteter for dig, der vil cykle, løbe eller gå. Der er noget for alle – til familien, til de kulturinteresserede og til motionisterne. Gå på opdagelse i universt www.rudersdalruten.dk

Back To Top