fbpx
skip to Main Content

Ruten i Rebild

Rundstrækningen til Cykelstafetten Spar Nord  er klart en af de bedste cykelruter, som jeg nogensinde har kørt” (Henrik, medarrangør)

Rundstrækningen i Triatland Rebild går igennem noget af den mest fantastiske natur, som du kan finde i Danmark. Starten går i bunden af Rebildvej, også kendt som Hulvejen, så der nok allerede vil være god spredning, når stafetholdenes første rytter kører igennem skiftezone og målområdet mellem Comwell Sport Rebild Bakker og RebildPorten for at køre ud på deres første omgang på den 15,4 km lange rundstrækning.

Der er god mulighed til at øve sig i at ligge på hjul ned af Himmerlandsvej forbi Skørping skole. I Skørping drejes der til venstre i rundkørslen af Buderupholmvej, hvor den grønne bøgeskov står tæt omkring vejen.

Pas godt på din fart når du nærmer dig venstresvinget ved Lindenborg Å til du har lært ruten at kende. Der fortsættes lige ud Porthusvej, hvor landskabet er åbent og vindfølsomt og ofte med modvind. For enden af Porthusvej kommer du til at køre 100 meter på Hobrovej, inden du drejer ind på Fløevej med åbne marker på begge sider. Skarpt til venstre af Gravelvej og igen ud mod Hobrovej.
Her drejes der til højre og efter bare 200 m drejes der til højre ind på Haverslevvej og så går det igen op ad. En to-tre kilometers moderat stigning efterfulgt af lidt fladt. Herefter 90 grader til venstre ned mod landsbyen Oplev og videre ned ad Kridtbakken og Røde Møllevej forbi Thingbæk kalkminer. Herefter kører du under Hobrovej og drejer skarpt til højre af Vælderskoven.

Få styr på din puls nu, for Rebildvejs stigning starter efter ca. 700 meter. Og så er det bare op, op , op mod Comwell Sport Rebild Bakker, hvor der vil være depot og så er du frisk på næste omgang

CarlosSastreClassicTriatlandRebild

 

 

Back To Top