fbpx
skip to Main Content

Cykelstafetten bliver til Cykelstafetten Spar Nord

Cykelstafetten bliver til Cykelstafetten Spar Nord

Når hele Danmarks Cykelfest til sommer indtager det ganske land bliver det med en ny titelsponsor og et nyt navn.

Den første søndag i juni 2017 går startskuddet igen til Danmarks mest unikke motionscykelløb, når VM-ruten i Rudersdal igen danner ramme om Cykelstafetten Spar Nord. Efterfølgende afvikles Cykelstafetten Spar Nord i Kolding d. 12 august og i Triatland Rebild d. 3 september.

 

Mere firmafest og folkefest end traditionelt cykelløb

Deltagerne skal igen dyste i en holdstafet, som vi kender det fra DHL-Stafetten. Derfor indbyder cykelløbet til, at kollegaer, naboer og venner kan stille op og dyste mod hinanden. Og mens holdkammeraten er på cyklen, bliver der rig mulighed for at hygge med andre deltagere og tilskuere i målområderne, som omdannes til en folkefest med underholdning til både deltagere og tilskuere.
– For os har det været vigtigt, at skabe en helt unik cykelevent – en event hvor folkefesten og det gode cykelløb går hånd i hånd – en event, hvor alle kan være med. Vores deltagere skal have en komplet oplevelse. Når de cykler ude på ruterne vil de opleve en uhørt grad af sikkerhed og nærmest få vejene for dem selv – og når de er i skiftezonen og målområdet vil de opleve festen – siger initiativtageren Ole Reersted Egeblad


Cykelstafetten får vokseværk takket være Spar Nord

Efter debut-succesen på den klassiske VM-rute i Rudersdal i 2016 udvider arrangørerne i år med to nye arrangementer i henholdsvis Kolding og i Rebild.

Ole Egeblad: ”Partnerskabet med Spar Nord giver os muligheden for, at gøre Cykelstafetten landsdækkende. Det er en uhyre stærk partner og et meget solidt brand. Spar Nord er ligesom Cykelstafetten landsdækkende med et stærkt lokalt fundament og engagement – og det er præcis det, Cykelstafetten Spar Nord står for”

 

For Spar Nord var Cykelstafetten et oplagt valg

Elisabeth Rosenbeck Viksnins, Kommunikationschef Spar Nord Fonden:

 • “Cykelstafetten Spar Nord er et spændende koncept som Spar Nord kan udnytte lokalt såvel som på landsplan. Allerede under vores indledende dialog med arrangørerne blev vi begejstret over konceptets rummelighed, hvor alle danske cykelmotionister kan folde sig ud under sikre forhold og uanset hvor stærkt de kører. Med donationen fra Spar Nord Fonden er vejen banet for omfattende lokal involvering og aktivering fra Spar Nord i København, i Kolding og i Rebild-området – til forhåbentlig stor glæde for både cykelentusiaster og alle andre borgere i og omkring de tre områder.


Sikkerheden er i fokus

Afviklingen af Cykelstafetten i Rudersdal i 2016 forløb uden uheld. Igen i år har sikkerheden højeste prioritet.

 • I 2017 vil vi igen have et samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, som stiller op med Race Marshals på motorcykler fra MC Task Force samt et stort antal uddannede trafik-officials. Det garanterer, at vi kan regulere trafikken ud fra hensynet til vores deltagere og sikre afviklingen så sikkerheden er i top for deltagerne, og borgerne oplever et minimum af gener.” fortæller medarrangør Henrik Andersen.

Fakta om Cykelstafetten Spar Nord 

 • Alle kan være med – man skal blot kunne cykle 14 km
 • Der cykles i 4 timer + omgangen færdig
 • Der køres i hold á 3 personer (M/K/mix)
 • Deltagerne skal minimum køre én omgang hver
 • Aldersgrænse 16 år
 • Tour de France-vinderen Carlos Sastre samt Jens Voigt og Ivan Basso deltager
 • Cykelstafetten Spar Nord afvikles følgende steder i Danmark
  • Rudersdal (VM-Ruten fra 2011) søndag d. 4 juni
  • Kolding lørdag d. 12 august
  • Triatland Rebild d. 2. – 3. september

 

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og være den økonomiske medspiller, når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed. I 2017 donerer Spar Nord Fonden 40 millioner kroner til kultur, idræt, forskning og velgørende formål – både lokalt og nationalt.

 

Kontaktoplysninger:

 

Ole Egeblad

Tlf. 21 13 00 75 / mail: ole.egeblad@gmail.com

 

Henrik Andersen

Tlf. 27 26 87 65 / mail: henanders@hotmail.com
Spar Nord Fonden

Elisabeth Rosenbeck Viksnins, Kommunikationschef

Tlf. 96344372 / 25270438
/ mail: elisabeth@sparnordfonden.dk

Back To Top