fbpx
skip to Main Content

Cykelstafetten i Kolding 2017

kolding_line_crop

Hele Danmarks Cykelfest – Cykelstafetten – kommer til Kolding 

Den 12. august 2017 kommer Danmarks mest unikke motionscykelløb til Kolding, når byen lægger gader og veje til cyklingens svar på løbernes DHL-Stafet – Cykelstafetten.

Cykelstafetten kombinerer den gode cykeloplevelse med socialt samvær, og alle kan være med.

Lige dele folkefest og cykelløb
Deltagerne skal dyste i en holdstafet, som vi kender det fra DHL-Stafetten. Derfor indbyder cykelløbet til, at firmaer, kollegaer, naboer eller venner kan stille op og dyste mod hinanden. Og mens holdkammeraten er på cyklen, bliver der rig mulighed for at hygge med andre deltagere og tilskuere i mål-området omkring centrum af Kolding

– For os har det været vigtigt, at det er lige så meget folkefest som cykelløb. Der er plads til alle, og formen med at cykle i stafet giver en helt særlig synergi. For mange motionister er det motiverende at have et mål at træne frem mod. Vi er derfor glade, hvis ’Cykelstafetten i Kolding’ er med til at motivere flere til at bruge cyklen som motionsform, lyder det fra initiativtagerne Ole Reersted Egeblad og Henrik Andersen.

I juni måned 2016 havde Cykelstafetten debut på VM-ruten i Rudersdal og cykelfesten blev så stor en succes, at man hurtigt besluttede sig for at gøre Cykelstafetten landsdækkende.

– ”Det er en oplagt mulighed for at kombinere motion og hyggelige timer sammen med kollegaer eller venner. Cykelstafetten og hele formatet, hvor alle kan være med, ligger meget fint i tråd med vores visioner om Kolding som en særdeles cykel-venlig by”, siger borgmester Jørn Pedersen

Også Business Kolding er meget positive over for, at en så stor cykelevent kommer til Kolding.

Tove Lykke Gæmelke fra Business Kolding:
– ”Det bliver en folkefest for Kolding, som erhvervslivet bakker op omkring. En spektakulær rute igennem hjertet af Kolding vil på sigt kunne tiltrække turister og andre gæster til byen til fordel for alle”

 

Fantastisk rute i hjertet af Kolding
Ruten vil bringe deltagerne igennem hjertet af Kolding. Det bliver en bynær og teknisk udfordrende rute med mange sving.

Sikkerheden er i fokus
Afviklingen af ’Cykelstafetten i Rudersdal’ i Juni 2016 forløb uden uheld og netop sikkerheden ligger arrangørerne stærkt på sinde.

I 2017 vil vi igen have et samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, som stiller op med race marshals på motorcykler fra MC Task Force og får det overordnet ansvar for deltagernes sikkerhed. Desuden vil vi have et stort antal uddannede trafik-officials. Det garanterer, at vi kan regulere trafikken og sikre afviklingen så sikkerheden er i top for deltagerne og borgerne oplever et minimum af gener.” fortæller Ole Reersted Egeblad.

Fakta
• Cykelstafetten Kolding afholdes lørdag d. 12 august 2017
• Arrangeres i tæt samarbejde med Kolding Bicycle Club og Rigspolitiets Idrætsforening
• Cykelstafetten afvikles på en bynær rute på 3.7 km. med Borchs Gård som udgangspunkt – se vedhæftede rutekort(der kan forekomme justeringer)
• Der køres i hold á 3 personer (M/K/Mix)
• Løbet varer 3 timer og deltagerne skal minimum køre én omgang hver
• Aldersgrænse: 16 år
• Hjemmeside: www.cykelstafetten.com
• Facebook: https://www.facebook.com/vmstafetten/
• Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCUtUMUOPJDL4RLJXDghXzRQ
• Om arrangørerne: https://cykelstafetten.com/re-sportevent-group/

Kontaktoplysninger:

Ole Egeblad
Tlf. 21 13 00 75 / mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Henrik Andersen
Tlf. 27 26 87 65 / mail: henrik.andersen@cykelstafetten.com

Borgmester Jørn Pedersen,
Tlf. 51 48 27 38

Om Cykelstafetten:

Cykelstafetten er cykelmotionisternes svar på løbernes DHL-stafet

– Det er hele Danmarks Cykelfest – et socialt event, hvor du er sammen med dine kolleger, familie og venner
– Det er et event hvor ALLE, der har en cykel kan være med
– Sikkerheden er i top – der er gjort ekstraordinært meget ud af deltagernes sikkerhed
– Det er Danmarks landsdækkende cykelevent for virksomheder og private

Cykelstafetten er et motionscykelløb for din virksomhed, dig, dine venner, kolleger og familie. I stiller med et hold af tre personer i klassen kvinder, mænd eller mix. Hvert hold skal på fire timer cykle en ca. 14 -16 kilometer lang rute så mange gange som muligt. Eneste krav til din deltagelse er, at du har en cykel og kører ruten mindst én gang. Det er helt op til de enkelte hold, hvor mange omgange man hver især kører, og hvor tit der skiftes rytter. Der vil være elektronisk tidstagning, og alle deltagere får et nummer med indbygget chip monteret på cyklen.

 

Back To Top